Зареждане

Daniel Cormier очаква срещата с Miocic с нетърпение

Daniel Cormier очаква срещата с Miocic с нетърпение
Публикувано на: Март 1, 2018 в 11:51 ч

Шампионът в полутежка категория ще качи килограми, за да може да се изправи срещу притежателя на титлата в тежка категория, Stipe Miocic. Cormier разкри какво мисли за предстоящия супердвубой:

"Това ще бъде най-голямата среща в живота ми. Участвал съм в сериозни събития - бих се в UFC 182, UFC 200, сериозна роля имах в UFC 214, а сега и това. Част съм от най-големите в моменти в историята на UFC и за мен е чест."

"От UFC трябва да ми имат голямо доверие, за да ме поставят в такива позиции отново и отново. Те са сигурни, че ще се появя и ще си свърша работата."

"Тези възможности са изключително редки. Да имаш шанса да направиш нещо историческо. Децата ми ще гледат след време срещата и ще си спомнят за мен, как съм писал историята. Това ще бъде вечерта, в която ще издълбая името си на камък и ще остана в книгите. Тези възможности не са за изпускане."

"Веднъж съотборниците и треньорите ми казаха: 'Да го направим. Ще скочим с главата напред.' И веднага се съгласих с тях."

"Помня, когато се борех, отидох в Русия, за да се състезавам в един техен турнир - избираха най-добрите 8 бойци от полутежка категория, както и най-добрите от тежката. Победителите в двете категории се състезаваха за титлата на най-опасен мъж на света."

"Това е горе-долу същото."

Cormier и Miocic ще влязат в сблъсък на 7-ми юли, когато ще се проведе UFC 226.

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес