Зареждане

Dana White ще съди Pacquiao, ако слуховете за McGregor са верни

Dana White ще съди Pacquiao, ако слуховете за McGregor са верни
Публикувано на: Декември 11, 2017 в 10:12 ч
 
 UFC Fresno се оказа интересно събитие. Cub Swanson се пречупи във втория рунд пред Brian Ortega, който в последствие поздрави опонента си и обяви, че набира средства за благотворителност. Той също заяви, че ще изчака Frankie Edgar да се бие за титлата.
 
След събитието президентът Dana White също коментира някои слухове за Conor McGregor и Manny Pacquiao:
 
"Странно, защото той е сключил договор с нас. Ако това е вярно, ще съдя Manny Pacquiao и когото го представлява."
 
Интересно, изглежда Dana White този път (за разлика от срещата с Mayweather) не е участвал в преговорите. Навярно самият White не желае McGregor отново да излиза за боксов мач. Срещата с McGregor беше приемлива за UFC, имайки предвид колко пари бяха замесени. Ако McGregor продължи с бокса, на вярно ще се връща все по-рядко, тъй като боксьорите получават много по-сериозно заплащане от UFC бойците.
 
Нека се има предвид, че White не споменава, че ще съди McGregor, а Pacquiao, въпреки че ако ирландецът продължи, навярно също ще бъде съден. За сега не остава ясно дали McGregor ще бъде защитен от боксовите правила, ако реши да продължи с преговорите за среща с Pacquiao.
 
Боксовите правила се различават от тези на UFC. Изглежда обаче McGregor все пак има голям шанс да се изправи в боксов двубой срещу Pacquiao, като ако успее, ще отвори кутията на Пандора за UFC, отнемайки сериозно количество от контрола им над бойците.
 
А Dana White вече се е доказвал неколкократно с неговите договори:
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес