Зареждане

Dana White определи Cody Garbrandt като следващата голяма звезда на UFC

Dana White определи Cody Garbrandt като следващата голяма звезда на UFC
Публикувано на: Октомври 10, 2017 в 18:00 ч
 
Президентът на UFC Dana White е видял много големи имена в света на ММА да минават през редиците на UFC през последните повече от две десетилетия.
 
Въпреки това, той определи шампиона на UFC в категория "петел" Cody Carbrandt като следващата голяма звезда на организацията.
 
"Нaшата най-голяма бъдеща звезда? Ще я видите на 4-ти ноември в Медисън Скуеър Гардън. Неговото име е Cody Garbrandt. Много забележително момче. Мисля, че той ще бъде следващата голяма звезда.", заяви White за шоуто на Dan Le Batard.
 
Garbrandt спечели титлата на UFC в категория "петел", след като се наложи чрез съдийско решение над дългогодишния шампион Dominick Cruz в UFC 207.
 
Когато, обаче, става дума за най-големите провали в организацията, бившият шампион на UFC в полутежка категория Jon Jones оглавява списъка на White.
 
 
"Той също имаше възможност да пренапише историята на UFC и вероятно щеше да бъде най-великият шампион в историята на спорта и най-вероятно щеше да се бие и в тежка категория и точно сега кой знае къде би могъл да бъде?", заяви White.
 
"Аз съм в бизнеса, в който, когато парите и славата ви връхлетят, трябва да останете здраво стъпили на земята. Дори и в НФЛ (Националната футболна лига) момчетата влизат на определено ниво и ако станат големи, те имат възможността да направят милиони. Jon Jones започна да прави милиони долари, когато беше все още на 24 години. Може да видите стари интервюта, в който ви казвам, че той е достатъчно талантлив, за да спечели много титли. Но може ли да се справи с натиска и с всичко, което върви заедно със световната титла? С цялото богатство, което има? Този въпрос сега получи своя отговор.", завърши White.
 
И докато бъдещето на Jones все още е във въздуха след втория му провал на допинг тест за само две години, шампионът на UFC в категория "петел" Cody Carbrandt ще защитава титлата си срещу T.J. Dillashaw в UFC 217.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес