Зареждане

Dana White: Ние направихме кошмарната Cris Cyborg чист атлет

Dana White: Ние направихме кошмарната Cris Cyborg чист атлет
Публикувано на: Август 7, 2019 в 08:33 ч
Dana White не съжалява за своето решение да освободи Cris Cyborg, която го изложи пред цял свят. В края на миналия месец бразилката победи с решение Felicia Spencer, а след това зад сцената се видя с Dana White. Двамата размениха по някоя дума, но от щаба на бразилката подправиха видеото, което беше доста лоша реклама за човек като White.

Президента на UFC беше бесен и обяви, че повече няма да работи с нея, а тя се извини, но това няма да промени нещата. White е доволен, че повече няма да работят заедно, защото за него е било кошмар:


През цялото време беше кошмарно да работиш с Cris Cyborg. Още от първия ден изпитвахме трудности с нея. Ние я взехме, след като тя даде положителна проба за стероиди и я направихме чист атлет, което беше благодарение на нашата политика за забранени вещества. 

Тя говори за свое наследство и марка, но няма нишо по-добро от това, че стана чист атлет, след като преди имаше доста негативи и обвинения, че била мръсен боец на стероиди. Взехме я при нас и направихме много неща, но тя никога не беше доволна. Cyborg не беше щастлива и беше кошмарно да се работи с нея. В края на краищата аз знам, че опитах да направя втора битка с Nunes, но тя не го искаше. 

Тя не е доволна от нас и ние не сме доволни от нея. Тя излъга и направи онова нещо с видеото. Всичко добро и хубав живот. Всички знаем, че Nunes ще я нокаутира отново в първия рунд. Тя няма да направи тази битка, без значение какъв договор й предлагаме.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес