Зареждане

Dana White: Избързахме с Darren Till

Dana White: Избързахме с Darren Till
Публикувано на: Юни 27, 2019 в 14:30 ч
Миналата година Dana White реши да даде шанс за титлата на един от своите любимци. Той гласеше Darren Till за голяма звезда и бъдещ шампион и определено имаше основания, защото Till нямаше загуба в ММА и държеше рекорд 17-0-1 в ММА. "The Gorilla" изгря с победа над Donald Cerrone с нокаут през 2017 година, а след това победи Stephen Thompson в равностойна битка.

Till получи шанс за титлата, но беше разобличен и победен със събмишън от Tyron Woodley. UFC дадоха шанс на Darren да се върне на пътя на победата, но той беше нокаутиран брутално в родината си от Jorge Masvidal през март и навлезе в серия от 2 поредни загуби. White не е доволен от това, което се случва с Till и си призна, че са избързали с него:


Мисля, че Till се върна в залата, за да види какво се случва. Той е младо момче. Вероятно избързахме с него след победата над Cerrone. Понякога се случва такива неща с бойци, които имат толкова внимание насочено към тях. Трябваше да натиснем спирачките. 

Нека сега му дадем време и той ще се завърне. Тогава Till успя да победи Cerrone и влезе в топ 10 на категорията. За някои хора това е перфектното време, но за други не се получава и им е малко рано. Тази категория е тежка. Всички в топ 10 на категорията са убийци. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес