Зареждане

Dana White иска Cormier да отложи оттеглянето си, за да се бие с Jon Jones

Dana White иска Cormier да отложи оттеглянето си, за да се бие с Jon Jones
Публикувано на: Ноември 20, 2018 в 08:35 ч
UFC шампионът в тежка категория, Daniel Cormier, се очаква да влезе за последен път в Октагона в началото на идната година, за да се бие с Brock Lesnar.

После е готов да прибере парите и да се оттегли завинаги от спорта.

Президентът на бойната организация, Dana White, обаче се надява да задържи DC още малко - въпреки обещанията на боеца да се оттегли преди 40-тия си рожден ден. Може би ще преосмисли нещата, ако може да излезе за реванш срещу Jon Jones?

"Мисля, че Cormier има още какво да покаже. Бих искал да го видя в тежка категория срещу Jones, но от отбора му искат да се оттегли. Надявам се да го задържим за още три месеца."

Cormier също притежава и титлата в полутежка категория, която се очаква да сдаде преди срещата на Jon Jones с Alexander Gustafsson, която се очаква да се проведе на предстоящото UFC 232 следващия месец в Лас Вегас. Събитието ще се предава пряко по спортния канал Max Sport 2.

Ако Jones надвие Gustafsson, Cormier ще има възможността да прецени дали е готов да се изправи срещу него за реванш. Каквото и да се случи обаче, Stipe Miocic няма да може да се бие с DC.

Изглежда 2019-та ще е доста интересна и за двете дивизии.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес