Зареждане

Dana White: Има смисъл в битка между Conor McGregor и Donald Cerrone

Dana White: Има смисъл в битка между Conor McGregor и Donald Cerrone
Публикувано на: Май 8, 2019 в 00:34 ч
Dana White е оптимист и вярва, че Conor McGregor ще излезе от пенсия и ще се бие в клетката още тази година. Миналия месец изтече наказанието, което атлетическата комисия наложи на McGregor след загубата му от Khabib Nurmagomedov, но "The Notorious" реши да се оттегли от ММА, защото не получи дял в UFC. Conor беше близо до битка с Donald Cerrone, но отказа да се бие с него, защото битката им била подглавна. Conor винаги иска да е под светлините на прожекторите и Dana ще се опита да го върне в UFC:



Да, Conor е една от най-големите ни звезди. Казах ви, че едва ли ще иска да се бие отново, след като изкара такива пари от битката с Mayweather. Вижте колко пъти се би след битката с Floyd. Случват се такива неща. Не знам дали четете бизнес новините, но наскоро разбрах, че се справя доста добре и има огромни продажби на своето уиски. 


McGregor се справя много добре от гледна точка на финансите и това определено слага на пауза кариерата в ММА. Двамата ще се срещнем следващата седмица и ще говорим. Виждам го как се завръща в клетката през лятото. Мисля, че битката между него и Cerrone има смисъл. В момента има няколко опции пред Conor. Преди време той изяви желание за битка с Donald и битката е смислена.







Наскоро Cerrone успя да победи Al Iaquinta и отново предизвика McGregor. Ще ги видим ли в клетката ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес