Зареждане

Dana White говори за изненадващата главна битка на UFC 230

Dana White говори за изненадващата главна битка на UFC 230
Публикувано на: Октомври 3, 2018 в 13:38 ч
Снощи стана ясно, че UFC са решили да изправят Valentina Shevchenko срещу Sijara Eubanks за титлата в категория муха в главната битка на събието UFC 230 в Медисън Скуеър Гардън, което беше като студен душ за феновете, които останаха недоволни.

Днес в интервю Dana White реши да обясни решението на организацията:

Слушайте, ако Sijara Eubanks беше влязла в категорията за битката с Nicco Montano сега тя можеше да е шампион или поне щеше да се е била за титлата. Valentina Shevchenko е най-страшната сред жените в категория муха и това беше битка, която трябва да се организира и мисля, че сега е точния момент.

Опитахме да организираме битка с Joanna, но тя не беше готова. Valentina обаче не се интересува и е готова да се бие още утре. Тя е от този тип бойци, които са готови да се бият по всяко време и иска да се бие всеки месец. Тя е звяр и изяви желание да се бие, а Eubanks е почти готова и няма да има нужда от много сваляне на килограми. Valentina искаше тази битка и мисля, че ще е забавен сблъсък. Не би трябвао да казвам никога, но рядко се случва в главна битка да се бият бойци без да е заложена титла.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес