Зареждане

Dana White: Georges St-Pierre ме излъга и затова не организирах битката с Khabib

Dana White: Georges St-Pierre ме излъга и затова не организирах битката с Khabib
Публикувано на: Юли 7, 2019 в 05:00 ч
Dana White твърди, че битката между Georges St-Pierre и Khabib Nurmagomedov е безсмислена за него. Дълго време двамата искаха да се бият и дори проведоха преговори, но накрая от UFC си казаха тежката дума и развалиха всичко. "Rush" не беше доволен от това и обяви официално, че се оттегля от ММА на специална пресконференция в Канада преди няколко месеца. Khabib от своя страна подписа нов договор с организацията и сподели, че в него има опция за битка с Georges St-Pierre. Това обаче няма да се случи според Dana White, защото легендата го излъгал през 2017 година:


Двамата с Georges St-Pierre имахме сделка. Разбрахме се, че ако победи Bisping, то след това ще трябва да брани титлата. Той се отказа от това и него направи. Няма как да излезеш от пенсия и да си избираш битки за титлата. Категория до 75 килограма няма да има. Това не е супер битка в такава категория. Двамата се разбрахме, а след това той се отказа. 

Georges видя, че битката с Bisping е лесна и я прие. Всички зад Bisping са убийци. Сега той искал да се бие в лека категория. Няма да има такава битка в глупава категория до 75 килограма. Може би ще говорим, ако Khabib е шампион и иска силно такава битка. За мен обаче тя няма смисъл. 

Вижте какво е положението в лека категория и ако ме питате, то Tony Ferguson заслужава шанс. Имаме и McGregor, който иска реванш. Няма как GSP да излезе от пенсия и да си избира битки. Той ме излъга и не защити титлата в средна категория. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес