Зареждане

Dana White: Edgar е дребен за категорията, но сърцето му е огромно

Dana White: Edgar е дребен за категорията, но сърцето му е огромно
Публикувано на: Юли 30, 2019 в 07:20 ч
Бившият шампион в лека категория Frankie Edgar пропиля трети шанс да стане шампион в категория перо, след като в Канада загуби от Max Holloway. Видя се, че има разлика в размерите между двамата бойци и Dana  White също го е видял. Президента на UFC споделя, че от години иска от Edgar да слезе в категория петел, защото е по-дребен за бойците в перото, но сърцето и уменията му са големи:


Бъдещето на Frankie не е ясно, но знам, че той няма да получи вече шанс за титлата. Всичко зависи от това какво Edgar иска да направи. Какво му остана да постигне ? Знам, че той обича да печели титли и това е всичко за него. Не знам какво ще стане с него. 

От години говоря, че той трябва да слезе в категория петел. Сега той е в перото, но изглежда дребен там и винаги е бил така. Неговото сърце и умения са големи. Това момче е легенда. Той вече набижава 40 години и не знам дали ще иска да сваля килограми. Не мисля, че Frankie скоро ще полчучи нов шанс за титла. Момчето имаше страхотна кариера и ще видим какво следва.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес