Зареждане

Dana White: Conor McGregor няма да се бие срещу Donald Cerrone

Dana White: Conor McGregor няма да се бие срещу Donald Cerrone
Публикувано на: Ноември 18, 2018 в 17:34 ч
Conor McGregor направи дългоочакваното си завръщане в UFC миналия месец и загуби със събмишън от Khabib Nurmagomedov. Оттогава не спират слухове за негови бъдещи опоненти и той беше спряган за битка с Nate Diaz, Anderson Silva, а преди няколко дни и за битка срещу Donald Cerrone, който победи Mike Perry и сподели, че се връща в лека категория. Cerrone предизвика McGregor и изяви желание да се бие с него, но според президентът на UFC, Dana White такава битка няма да има:


Следващия месец ще имаме яснота по случая за Nurmagomedov и McGregor. Двамата ще застанат пред Атлетическата комисия и ще станат ясни глобите и наказанията. В момента изобщо не мислим какво предстои за двамата в клетката. Дори не си струва да коментираме, защото все още няма никаква яснота и не се знае колко дълго ще бъдат наказани. Докато не станат ясни наказанията няма как да мислим за битки.

Няма нищо вярно в това, че Conor ще се бие срещу Cowboy Cerrone. Това абсолютно не е вярно. Очевидно е че ‘Cowboy’ Cerrone иска тази битка, но не е вярно, че ще се бие с него и ще я получи. В момента изобщо не сме мислили за опоненти на Khabib и Conor.


Вярвате ли на Dana White или той отново си противоречи ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес