Зареждане

Dana White: Conor McGregor иска реванш с Khabib и може да отиде в Абу Даби

Dana White: Conor McGregor иска реванш с Khabib и може да отиде в Абу Даби
Публикувано на: Юни 26, 2019 в 13:00 ч
Бившият двоен шампион Conor McGregor отчаяно иска реванш с Khabib Nurmagomedov, но за негово съжаление той не го получи. От UFC дадоха шанс на Dustin Poirier, който е временен шампион в лека категория и той ще се бие срещу безспорният шампион Nurmagomedov в главната битка на UFC 242, което ще се проведе през септември в Абу Даби.

"The Eagle" стана още по-известен, след като защити титлата си с победа над Conor McGregor през октомври миналата година и успя да си уреди нов договор с UFC, който е сред най-добрите в организацията. "The Notorious" изгаря от желание за мъст и президента на организацията Dana White вярва, че McGregor може да отиде в Абу Даби, за да гледа на живо битката между Khabib и Poirier:


Има много мюсюлмани в Абу Даби, но не мисля, че това ще е проблем. Мисля, че в този регион харесват Conor McGregor. Наясно съм с това, че те приемат навътре някои от нещата, които той казва. Khabib спечели битката и мисля, че всичко друго е траштолк. Двамата не се харесват, но всичко е част от бизнеса. За мен няма проблем McGregor да присъства на събитието в Абу Даби. Той може да дойде.

 Не казвам, че ще го направи, но има вероятност да се яви за тази битка. Той не ми е казвал нищо и не мога да кажа със сигурност. Нищо не се е променило от последната ни среща с него. McGregor иска реванш и ще видим какво ще стане след септември. 


McGregor не се е бил откакто загуби от Khabib, но много хора вярват, че той ще се бие още тази година. Неговия треньор John Kavanagh споделя, че мотивацията и огъня отново са разпалени и неговия боец дава всичко от себе си в залата. В момента той се възстановява от операция на ръката и не е ясно какво крие бъдещето за него. Ще отиде ли McGregor в Абу Даби, за да гледа битката според вас ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес