Зареждане

Dana White би подписал отново с Cub Swanson: Искам да бъде щастлив

Dana White би подписал отново с Cub Swanson: Искам да бъде щастлив
Публикувано на: Декември 11, 2017 в 15:00 ч
 
 Първата загуба на Cub Swanson за последните две години не можеше да дойде в по-неподходящ момент.
 
През изминалия уикенд 35-годишният ветеран влезе в клетката с 4 поредни победи, като това беше и последната му среща от този договор. За негово нещастие обаче, опонентът му Brian Ortega успя да го заключи във втория рунд.
 
С общо 22 двубоя от UFC и World Extreme Cagefighting, Swanson е с повече срещи за Zuffa от всеки друг в категория перо. Той се бие за компанията от март 2007-ма, като след последната загуба дори президентът на UFC Dana White показа уважение към неговите постижения, заявявайки своето желание скоро да започнат преговори със Swanson.
 
"Cub винаги е бил с нас, невероятен е. Харесвам го и бих се радвал, ако успеем да се споразумеем. Искам да бъде щастлив, сами ще се убедите."
 
Преди последната си среща Swanson печели 4 поредни двубоя чрез съдийско решение, като дори беше близко и до шампионски двубой преди да бъде изправен срещу Ortega.
 
Swanson след срещата сподели, че осъзнава, че сякаш губи по-важните си срещи, като също се почуди и доколко ще окаже влияние прекъсването на серията от победи.
 
"Dana каза да преподписваме, но не съм сигурен - трябва ли сега да се довлача при него и да приема условията, които вече отказах? Ще видим. Ще прекарам една хубава Коледа със семейството си, без лоши мисли, защото смятам, че се бих добре. Единствено краят не беше какъвто очаквах."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес