Зареждане

Дана Уайт обяснява защо в Noche UFC в Sphere в Лас Вегас ще се проведат само 10 битки

Дана Уайт обяснява защо в Noche UFC в Sphere в Лас Вегас ще се проведат само 10 битки
Публикувано на: Юли 17, 2024 в 08:46 ч
Президентът на UFC Дана Уайт обясни защо в "Noche UFC" в "The Sere" в Лас Вегас ще има само 10 двубоя.

На 14 септември Ultimate Fighting Championship се отправя за първи път към "Сфера" в Лас Вегас. Това ще бъде първото голямо спортно събитие, което ще се проведе на това място, и Дана Уайт иска да го направиv наистина  голямо. Той знае колко много погледи ще бъдат вперени в тази карта и също така знае, че очакванията вече са доста високи.

В крайна сметка става дума заизключително място - и потенциалът, що се отнася до стойността на продукцията, е огромен. Има много големи имена, за които се говори, че ще се появят, но засега няма официално потвърждение.

Това, което все пак знаем, според самия Дана Уайт, е, че ще получим общо само десет битки в картата.


 

Уайт разкрива плановете на UFC Noche

"Ще направим 10 двубоя", каза Уайт. "Ще има основна, съпътстваща и очевидно тази карта ще бъде много мексиканска."

"Вече съм вложил 17 милиона долара в това събитие, а още не сме близо до септември", каза Уайт. "... Продължавам да ви казвам, момчета: Това ще бъде най-уникалното, най-мащабното шоу, което някога сте виждали в спорта."

Разбира се, можем да очакваме на това събитие да се проведат големи битки - но може би най-невероятното нещо от всичко ще бъде зрелището. Надяваме се, че Уайт и екипът му ще се погрижат то да оправдае очакванията.

Какви битки искате да видите от Дана Уайт за тази карта? Ще бъде ли това една от най-епичните вечери в историята на смесените бойни изкуства?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес