Зареждане

Дан Хукър готов да докаже, че е достоен за шампион в UFC 290

Дан Хукър готов да докаже, че е достоен за шампион в UFC 290
Публикувано на: Юли 5, 2023 в 07:56 ч
Дан Хукър излиза с голяма увереност, че ще се изправи срещу Джалин Търнър в двубоя им в UFC 290.

Хукър идва след победа с нокаут над Клаудио Пулес през ноември и трябваше да се изправи срещу Търнър през март. Но "The Hangman" счупи ръката си и битката беше отменена. След като Търнър загуби от Матеуш Гамрот през март, двамата ще се срещнат на UFC 290 в решаваща и за двамата битка.

Хукър и Търнър влизат в UFC 290, като и двамата са класирани извън топ 10, така че победителят вероятно ще се изправи срещу съперник от топ 10. При това положение Хукър смята, че победа над Търнър ще докаже на всички, че все още е легитимен претендент за титлата в лека категория.

"Това определено ме връща в надпреварата. Подобна победа над Търнър означава, че си отново в топ 10, че си отново в микса.", каза Хукър пред Submission Radio. "Това е красотата на този спорт. Можеш да промениш живота си само за една вечер и това е начинът, по който чувствам, че нещата се развиват тук. Просто се вълнувам за това, вълнувам се и за състезанието. Вълнувам се за това как всички ще реагират на него. Вече знам как ще протече. Няма никакво съмнение в съзнанието ми как ще протече тази вечер."

Ако Дан Хукър наистина победи Джалин Търнър, както смята, това ще бъде огромна победа за него. В последно време той изпитва трудности, тъй като е 2-4 в последните си шест мача, но има трудни противници и вярва, че най-накрая ще подреди кариерата си.

Хукър влиза в двубоя си в UFC 290 като значителен аутсайдер в залозите срещу Търнър, но той не позволява това да му повлияе. Вместо това той планира да покаже на всички, че все още е претендент за титлата в лека категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес