Зареждане

Дъглас Лима: Мога да победя най-добрите в UFC

Дъглас Лима: Мога да победя най-добрите в UFC
Публикувано на: Ноември 19, 2019 в 00:09 ч
Дъглас Лима се завърна на трона в полусредна категория и вярва, че може да победи най-добрите в UFC. Шампиона на Bellator е с рекорд 32-7 в клетката и се намира в серия от 3 поредни победи. Той печели 11 от последните си 13 битки и без съмнение е сред най-добрите. Лима успя да спечели турнира на Bellator в полусренда категория, след като си отмъсти на Рори Макдоналд и си върна пояса, както и стана милионер.

Сега той се оглежда за нови предизвикателства и много иска да се бие с Камару Усман. Битката между тях изглежда невъзможна, защото са в различни организации, но това не пречи на Дъглас да вярва, че може да го победи:


Считам себе си за един от най-добрите. Готов съм да се бия с всеки боец в моята категория, без значение къде са те. Вярвам, че мога да победя всеки от бойците в UFC. Ранглистите са сложни, но определено се вълнувам, защото има доста хора, които смятат, че съм най-добрия. 

Не мога да кажа дали съм най-добър, защото има UFC. Няма как в момента да се бия с бойци от тяхната организация. Знам, че мога да победя всеки. Искам от UFC да направят съвместно събитие с Bellator, но знам, че няма да се случи. Ще бъде голяма битка между мен и Усман. Той е корав опонент и има добра борба. 

В миналото съм имал проблеми с борците, но продължавам да се развивам. Ще търся нокаут в такава среща. Той също има нокаутираща сила, но печели с решения. Смятам, че евентуално ще му намеря брадичката. Искам да се бия и планирам поне 3 битки през 2020 година. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес