Зареждане

Дъглас Лима: Мога да нокаутирам Усман

Дъглас Лима: Мога да нокаутирам Усман
Публикувано на: Май 2, 2020 в 08:39 ч
32-годишният шампион в полусредна категория на Bellator, Дъглас Лима вярва, че може да нокаутира своя колега Камару Усман, който властва в UFC. Бразилеца често говори за битка между тях, която трудно ще стане, защото са в различни организации. "The Phenom" е с рекорд 32-7 в ММА и печели 26 победи с приключване.

Вижте още - Дъглас Лима тренира усилено за Мусаси​​​

Дъглас е в серия от 3 поредни победи и имаше насрочена битка срещу Гегард Мусаси за вакантната титла в средна категория. Той има шанс да затвърди наследството си в спорта, като стане двоен шампион. Лима успя да спечели турнирите на организацията в полусредна категория няколко пъти и в последната си битка отмъсти на Рори МакДоналд, за да си върне пояса. Ето какво сподели Лима за битка срещу Усман:


Битка между мен и Камару Усман ще завърши с нокаут. Той е фантастичен боец с невероятна борба и добра игра в стойка. Усман е добър във всеки аспект от битките, но аз вярвам, че мога да вкарам точен удар и да го нокаутирам. Мога да се защитя от неговите събаряния, защото знам, че няма да иска битка в стойка с мен. Вярвам в моите способности и мога да го нокаутирам. Няма да ми струва много в тази битка. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес