Зареждане

Cynthia Calvillo вярва, че битката с Poliana Botelho ще бъде най-трудната досега

Cynthia Calvillo вярва, че битката с Poliana Botelho ще бъде най-трудната досега
Публикувано на: Ноември 16, 2018 в 11:57 ч
Cynthia Calvillo се завръща в клетката тази нощ на събитието в Аржентина и ще се изправи срещу Poliana Botelho. Calvillo изтърпя 6 месеца наказание, защото се провали на допинг тест след като допусна първа загуба в кариерата си от бившата шампионка Carla Esparza през декември 2017.

Botelho е бивша шампионка в категория муха на XFC и идва след серия от 5 поредни побеPolianaди, за последно тя нокаутира Syuri Kondo за 33 секунди. Calvillo очаква най-трудната битка в кариерата с срещу Poliana тази нощ:


В последната ми битка срещу Esparza ние очаквахме нещата да протекат по различен начин. Сега единствената ни цел е победата. Готова съм за всичко, което тя ми предложи в клетката. За мен всяка изминала битка става все по-трудна. Знам, че Botelho е корава и очаквам тази битка да е най-трудна в кариерата ми. Прегледахме няколко битки на Botelho и сме готови за битка на земя и за всичко, което тя предложи. Знам, че Poliana е войн и е доста корава. Тя обича да се движи и да нокаутира опонентите си.

Без съмнение тя ще бъде готова за мен, но и аз съм готова за нея. Трябва да се погрижа за атаката си, но не трябва да забравям и за защитата. Трябва да съм готова за всичко срещу нея, защото няма да е лесно.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес