Най-големият сайт за бойни спортове

       

Cyborg с шпиони в отбора на Holly Holm

Cyborg с шпиони в отбора на Holly Holm
Публикувано на: Декември 7, 2017 в 12:00 ч
 
 Обикновено Jackson-Winkeljohn са тези, които инфилтрират шпиони в отборите на противниците си, но този път нещата не стоят точно така.
 
Изглежда бразилката Cristiane Justino получава ценна информация от свои сънародници относно подготовката на нейната опонентка, срещо която ще се изправи в предстоящото UFC 219 на 30-ти декември. Cyborg коментира случая:
 
"Имало е бразилци, които са ми споделяли за нейните тренировки, но не съм се оставяла това по никакъв начин да влияе на моята подготовка."
 
Justino (18-1, 1NC) спечели титлата си, побеждавайки Tonya Evinger в UFC 214 през юли, като това беше и 8-мата и поредна победа, все чрез нокаут, откакто се премести от Strikeforce през 2011-та.
 
Holm (11-3) от своя страна предаде титлата си на Miesha Tate в началото на миналата година, като в последствие се опита да се добере до пояса в категория перо. За нейно съжаление, тя беше спряна от Germaine de Randamie. Остава обаче да видим дали изтеклата информация ще окаже някакво влияние в предстоящия ѝ двубой със Cyborg.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Cris Cyborg надви Conor McGreogr - нахрани бездомните с бургери вместо да ги рекламира

Cris Cyborg надви Conor McGreogr - нахрани бездомните с бургери вместо да ги рекламира
Ако притежателят на титлата в лека категория е Кралят на бургерите, то шампионката в категория перо Cristiane Justino изглежда е Кралицата.
Новини » март 20, 2018 (9)
цялата новина

Holly Holm язди бик

Holly Holm язди бик
Явно след битката с Cyborg, Holm вече не се страхува от нищо и реши да се позабавлява с родео:
Новини » март 17, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook