Най-големият сайт за бойни спортове

       

Cyborg с шпиони в отбора на Holly Holm

Cyborg с шпиони в отбора на Holly Holm
Публикувано на: Декември 7, 2017 в 12:00 ч
 
 Обикновено Jackson-Winkeljohn са тези, които инфилтрират шпиони в отборите на противниците си, но този път нещата не стоят точно така.
 
Изглежда бразилката Cristiane Justino получава ценна информация от свои сънародници относно подготовката на нейната опонентка, срещо която ще се изправи в предстоящото UFC 219 на 30-ти декември. Cyborg коментира случая:
 
"Имало е бразилци, които са ми споделяли за нейните тренировки, но не съм се оставяла това по никакъв начин да влияе на моята подготовка."
 
Justino (18-1, 1NC) спечели титлата си, побеждавайки Tonya Evinger в UFC 214 през юли, като това беше и 8-мата и поредна победа, все чрез нокаут, откакто се премести от Strikeforce през 2011-та.
 
Holm (11-3) от своя страна предаде титлата си на Miesha Tate в началото на миналата година, като в последствие се опита да се добере до пояса в категория перо. За нейно съжаление, тя беше спряна от Germaine de Randamie. Остава обаче да видим дали изтеклата информация ще окаже някакво влияние в предстоящия ѝ двубой със Cyborg.

Свързани Новини

Официално видео на UFC 219

Официално видео на UFC 219
След UFC on FOX 26, което се преведе този уикенд, остава да разберем какво са ни подготвили от UFC.
Новини » декември 18, 2017 (6)
цялата новина

Cris Cyborg иска кеч среща с Ronda Rousey

Cris Cyborg иска кеч среща с Ronda Rousey
По всичко личи, че срещата между Cris Cyborg и Ronda Rousey в Октагона така и няма да се състои.
Новини » декември 13, 2017 (4)
цялата новина
Мнения в Facebook