Най-големият сайт за бойни спортове

       

Cyborg с шпиони в отбора на Holly Holm

Cyborg с шпиони в отбора на Holly Holm
Публикувано на: Декември 7, 2017 в 12:00 ч
 
 Обикновено Jackson-Winkeljohn са тези, които инфилтрират шпиони в отборите на противниците си, но този път нещата не стоят точно така.
 
Изглежда бразилката Cristiane Justino получава ценна информация от свои сънародници относно подготовката на нейната опонентка, срещо която ще се изправи в предстоящото UFC 219 на 30-ти декември.

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.

Cyborg коментира случая:
 
"Имало е бразилци, които са ми споделяли за нейните тренировки, но не съм се оставяла това по никакъв начин да влияе на моята подготовка."
 
Justino (18-1, 1NC) спечели титлата си, побеждавайки Tonya Evinger в UFC 214 през юли, като това беше и 8-мата и поредна победа, все чрез нокаут, откакто се премести от Strikeforce през 2011-та.
 
Holm (11-3) от своя страна предаде титлата си на Miesha Tate в началото на миналата година, като в последствие се опита да се добере до пояса в категория перо. За нейно съжаление, тя беше спряна от Germaine de Randamie. Остава обаче да видим дали изтеклата информация ще окаже някакво влияние в предстоящия ѝ двубой със Cyborg.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Cat Zingano иска да се бие със Cyborg или Nunes в лека категория

Cat Zingano иска да се бие със Cyborg или Nunes в лека категория
Шампионката в категория перо сред жените Cris Cyborg в момента се подготвя да защити титлата си срещу шампионката в категория перо Amanda Nunes.
Новини » октомври 11, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook