Най-големият сайт за бойни спортове

       

Curtis Blaydes сравни ударите на Mark Hunt и Francis Ngannou

Curtis Blaydes сравни ударите на Mark Hunt и Francis Ngannou
Публикувано на: Февруари 12, 2018 в 11:39 ч

През изминалия уикенд в подглавната среща на UFC 221 Curtis Blaydes отбеляза най-голямата си победа до момента, надвивайки Mark Hunt чрез съдийско решение.

В Октагона, разбира се, Blaydes срещна сериозна съпротива от своя опонент, чиито удари за малко да го повалят на земята. За негово щастие обаче, брадичката му издържа изпитанието.

Феновете останаха изненадани от издръжливостта му, но Blaydes вече беше наясно колко болка точно може да понесе, след като изпита ударите на Francis Ngannou по време на UFC дебюта си. Според него, Ngannou удря дори по-силно от Hunt.

"Дебютирах срещу Francis Ngannou, за когото признавам, че има най-тежките удари, които съм поемал. Удря по-силно от Mark Hunt. Не че не уважавам, Hunt - и двамата са здрави. Говорим в детайли вече - Ngannou удря брутално и след него вече знаех, че имам здрава брадичка."

Blaydes не пропусна да коментира и неудобните моменти, в които Hunt успя да го постави:

"Когато ме удари, наистина ме заешемети. Причерня ми за около 2 секунди и вече бях наясно с дистанцията, която трябва да спазвам. Знаех, че трябва да продължавам с тейкдауните - това щеше да го умори."

Какво мислите за представянето на Curtis Blaydes в изминалото UFC 221? Срещу кого искате да го видите в следващата му битка?
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Curtis Blaydes: Stipe Miocic ме унищожи в стойка

Curtis Blaydes: Stipe Miocic ме унищожи в стойка
Curtis Blaydes, който наскоро победи Mark Hunt и след няколко месеца ще излезе срещу друг ветеран - Аlistair Overeem, е тренирал преди години с настоящия шампион в тежка категория Stipe Miocic.
Новини » март 22, 2018 (0)
цялата новина

Mark Hunt ще се опита да се докаже в последните 2 срещи от договора си

Mark Hunt ще се опита да се докаже в последните 2 срещи от договора си
Mark Hunt се е срещал с топ бойците в тежката категория по време на своята кариера. Сега му остават още 2 срещи преди да се оттегли и иска да се пробва срещу две нови заплахи за дивизията.
Новини » март 21, 2018 (1)
цялата новина
Мнения в Facebook