Зареждане

Cris Cyborg оправда предстоящата среща на Holly Holm

Cris Cyborg оправда предстоящата среща на Holly Holm
Публикувано на: Април 13, 2018 в 08:32 ч

Стана ясно, че бившата шампионка в категория петел Holly Holm ще се изправи срещу Megan Anderson в предстоящото UFC 225, което се очаква да се проведе на 9-ти юни.

Изненадващо е да разберем, че от UFC са букнали Anderson за UFC дебют срещу Holm, без да е замесена титлата, особено имайки предвид, че тя щеше да се бие именно за такава миналия юли, но беше принудена да се оттегли по лични причини.

Шампионката Cris Cyborg безспорно има нужда от противник, а Anderson щеше да е добър вариант, но Cyborg споделя, че не е изненадана от решението на UFC:

"Не съм изненадана. Предвидих това още преди месеци. Така работи UFC - претендент номер 1 се изправя срещу някого, когото вече съм победила."

"От UFC знаят, че на Holly ѝ трябват няколко победи, за да излезем за реванш. В момента резултатът ѝ е ужасен."

Holm наистина е в доста неприятна ситуация - губи 4 от последните си пет срещи, като последно претърпя загуба чрез съдисйко решение от Cyborg в UFC 219.

Въпреки това, бразилската шампионка се вълнува, че се правят срещи в дивизията ѝ:

"Срещата с Megan ще бъде невероятна. Megan е голямо момиче и ще даде всичко от себе си. Вълнувам се, че това ще бъде първата битка в категорията ми, без замесена титла."

Що се отнася до това, което предстои на Cyborg - говореше се за суперсреща с шампионката в категория петел Amanda Nunes. Президентът Dana White изрази интереса си към този двубой, но Nunes в крайна сметка ще защитава титлата си срещу Raquel Pennington следващия месец в UFC 224.

Ако всичко се нареди, навярно ще може да се изправи срещу Cyborg.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес