Зареждане

Corey Anderson: Не ми дават Jon Jones, защото не съм атрактивен

Corey Anderson: Не ми дават Jon Jones, защото не съм атрактивен
Публикувано на: Октомври 29, 2019 в 10:48 ч
Corey Anderson се намира в серия от 3 поредни победи и преследваше битка за титлата с Jon Jones, но от UFC не уважиха неговите искания. Вместо да получи битка за титлата Anderson прие дуел с изгряващата звезда в категорията Johnny Walker, който е в серия от брутални победи с нокаут. Двамата ще се бият този уикенд в Медисън Скуеър Гардън на UFC 244, а победата е от голямо значение за всеки от тях.

Corey има 4 загуби в ММА, от които 3 са с нокаут и няма да му е лесно срещу нокаутьор като Walker. Anderson споделя, че е водил разговори с шефовете в UFC, които му казали, че няма да получи шанс за титлата, защото не бил атрактивен и трябвало да се постарае повече. Победата тук ще вдигне акциите и на двамата и ще видим здрав сблъсък. Ето какво сподели Corey  в интервю за MMA Fighting:


Срещнах се със собствениците на UFC и те ми казаха, че нещата не се въртят около мен. Те искат да привлека внимание, преди да ми дадат големите битки. Те искат от мен да направя нещо атрактивно, за да скочат акциите ми. Аз обаче не съм такъв боец. Ще направя това, което ме доведе до тук. 

Това не ми харесва, но какво мога да направя ? Аз съм под договор и не мога да се махна. Не мога да направя нищо и не мога да ги бойкотирам. Един човек не може да направи нищо. Трябва да поема по пътя на Kamaru Usman и да продължавам да побеждавам, докато не остане претендент. 

Приемал съм много битки с кратко предизвестие, но това явно беше без значение. Разбрах, че всичко е просто бизнес. Аз съм просто номерче за тях. Аз съм работник номер 3,467 и не съм Jon Jones, нито McGregor. Бойци като мен трябва да се съгласяват на всичко и да правят това, което те ни кажат. 

Приех битката с Walker, защото с нея ще привлека внимание. Много хора говорят, че точно той може да победи Jones. Ако обаче аз вляза в клетката и го победя, то тогава хората ще започнат да говорят за мен. 

Ще победя Walker и всички ще разберат, че той не е бил толкова добър. В крайна сметка обаче пак ще говорят, че Anderson не струва. Аз не съм много атрактивен боец. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес