Зареждане

Corey Anderson: Jon Jones е мек като бебешко ла*но

Corey Anderson: Jon Jones е мек като бебешко ла*но
Публикувано на: Август 26, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Corey Anderson настояваше за битка с Jon Jones, но от UFC не се съобразиха с неговите искания и му уредиха битка с изгряващата зведа Johnny Walker, която ще се състои на UFC 244 през ноември. Anderson ще има трудна задача в лицето на Walker, който печели битките си със светкавични и тежки нокаути.

Битката между двамата най-вероятно ще излъчи безспорен претендент за титлата в полутежка категория, а Corey вместо да се фокусира върху Walker реши отново да захапе Jones. Вижте какво има да му каже Corey в интервюто, което даде за TMZ:


Искам титлата и главата на Jones на поднос. Преди няколко месеца той дойде в моя роден град и нямаше как да не се появя. Отидох, за да го видя и не му казах нищо лошо. Започнах да говоря с неговия мениджър, а той явно не хареса това и се поддаде на чувства. 

Jones е мек като бебешко ла*но. Той започна да ме следи в социалните мрежи и да говори за мен. На 100% вярвам, че влязох в главата на Jones и всеки ден хора от неговия екип ме следват в социалните мрежи. Нека ме гледат и да се плашат. Аз съм истински боец и няма да му е лесно с мен в клетката. 

Ще победя Walker, а след това ще се бия с Jones. Искам да кажа на Jones, че трябва да продължи да ме гледа в социалнте мрежи. Jon, не гледай телевизия, а гледай мен, защото ще ти давам шоу. В клетката ще ти покажа това шоу. Готов съм да се бия с теб, след като победя Walker. Ще се бием където поискаш.

На 100% съм мотивиран и иска да разоблича в клетката Walker. Няма да говоря траштолк и ще оставя представянето ми в клетката да говори.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес