Зареждане

Corey Anderson готов да чака победителя от битката между Jones и Reyes

Corey Anderson готов да чака победителя от битката между Jones и Reyes
Публикувано на: Ноември 7, 2019 в 00:00 ч
Corey Anderson впечатли всички с победата, която записа над Johnny Walker. Малко бяха тези, които даваха шансове на Corey, който беше аутсайдер в срещата, която се проведе миналия уикенд. Противно на очакванията Anderson размаза бразиелца в стойка и го победи с нокаут за по-малко от 3 минути.

С тази победа Corey навлезе в серия от 4 поредни победи над сериозни съперници и призова за шанс за пояса в категорията. Anderson зае 5-то място в ранглистата, а пред него е Dominick Reyes, който няма загуба в ММА и от UFC избраха него за следващ опонент за Jon Jones.

Това не се харесва на "Overtime", който беше критикуван от Dana White за това, че заплаши да напусне организацията. Anderson все пак е смекчил тона и сподели, че е готов да чака битка с победителя от срещата между Jones и Reyes:


Искам да се бия за титлата, а малко по-късно виждам как Dana White говори, че съм глупав и трябва да приема битките, които те ми предлагат. Аз нямам проблем с това да приемам битките им, но не искам да стигна до момент, в който ми дават някой новак, който те искат да издигнат. Казах им, че по-добре да ме освободят, ако ми предложат пак битка с новак, вместо такава за титлата.

Точно това имах предвид, защото не искам някой новак да бъде избиран пред мен за пояса. Искам да се бия с Jon Jones за титлата в следващата ми битка. Ако Jon Jones иска да се бие с Dominick Reyes през декември или януари, то тогава аз нямам проблем с това. Готов съм да се бия с победителя от тази среща. Готов съм да се бия с Jones веднага, след като той приеме.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес