Зареждане

Conor McGregor: Вкарах непозволено коляно на паниката Khabib Nurmagomedov

Conor McGregor: Вкарах непозволено коляно на паниката Khabib Nurmagomedov
Публикувано на: Юли 28, 2019 в 07:00 ч
Conor McGregor не крие огромното си желание за втора битка с Khabib. Преди няколко дни Dana White сподели, че е напълно реално да видим реванш между двамата, а по всичко личи, че McGregor е чакал точно това и отново започна да коментира първата им битка. През октомври миналата година видяхме как McGregor използва доста непозволени и мръсни трикове срещу Khabib, които обаче не му помогнаха да победи.

McGregor вкара удар с коляно в главата на Khabib докато бяха на земята, което е непозволено, но Herb Dean дори не го отрази. Сега "The Notorious" реши да се върне на това, което се случи в първата битка и да критикува Khabib и Dean:


Tрябва да провериш състоянието на един боец, който е отнесъл непозволен удар с коляно на земята. Не трябва да опитваш да докажеш, че това било позволено. Herb трябваше да провери очната ябълка на Khabib, след като му вкарах удар с коляно от легнало положение. Използвах единия си крак като пружина, а с другия го ударих право в очната ябълка, след което показах хитрост и се измъкнах, въпреки че е непозволено. Наричам това помпата на голямото татенце в очната ябълка. 

Herb, в тази ситуация Khabib се опитва да подуши моя бандаж, а ти трябва да ни изправиш на крака. Khabib е изплашен и паникьосан. Видяхме как се паникьоса и изплаши в автобуса.


Khabib накара McGregor да се предаде в 4-тия рунд и оттогава Conor не се е бил, а Khabib ще се бие през септември.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес