Зареждане

Conor McGregor се оказа фаворит, в сравнение с 'Cowboy' Cerrone

Conor McGregor се оказа фаворит, в сравнение с 'Cowboy' Cerrone
Публикувано на: Ноември 16, 2018 в 08:46 ч
Боецът с най-много победи в историята на UFC, Donald Cerrone, който също има и най-много приключвания на опоненти, се разделя с полусредната категория за известно време.

Cowboy даже сподели пред медиите, че събмишъна му над Mike Perry на UFC Denver няма да бъде най-голямата му битка за тази година, тъй като той очаква изключително сериозен противник за следващата му битка в окгатона.

И всичко сочи към бившия шампион в лека категория, Conor McGregor.

Без значение кога и дали тази среща ще се случи въобще, Cerrone се оказва, че не е фаворит, с коефициент +150, в сравнение с евентуалния му противник, Notorious, който е с коеф. -185. Няма спор, че тези числа ще се изменят с напредване на времето, но за момента коефициентите са същите като от срещата на McGregor с Eddie Alvarez, когато на UFC 205 защитава титлата си. Подобни бяха и преди двубоя с Jose Aldo на UFC 194.

Cerrone (34-11, 1NC) не е бил в такова положение от срещата си с Robbie Lawler на UFC 214.

От бойната организация няма как да финализират какъвто и да е двубой докато McGregor (21-4) не оправи проблемите си с Невадската атлетическа комисия, които възникнаха след погрома на UFC 229, в който участие взе и дагестанецът Khabib Nurmagomedov.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес