Зареждане

Conor McGregor отново е разследван за сексуално посегателство

Conor McGregor отново е разследван за сексуално посегателство
Публикувано на: Октомври 20, 2019 в 15:06 ч
Проблемите със закона не спират да валят за голямата звезда в ММА Conor McGregor. Наскоро той застана пред съда в Ирландия, за да отговаря за удара, който нанесе на свой възрастен сънародник в кръчма. По искане на неговата защита изслушването пред съда се отложи за 1-ви ноември по това обвинение в нападение.

Сега обаче се появи нова информация от The New York Times, според която той опитал сексуално посегателство над 20-годишна жена в паркирана кола пред кръчма в Дъблин. В момента все още няма повдигнати обвнинения срещу него и властите в Ирландия забраняват да се разгласяват имената на разследваните за изнасилване преди те да бъдат обявени за виновни в съда.

Според източници близки до случая обаче, определено ставало дума за звездата на UFC, който преди няколко месеца отново беше обвинен в сексуално посегателство в хотел в родината си. Един от пиарите на звездата изпратил имейл до The New York Times и споделил, че всичко е било слух:


Conor McGregor често е обект на слухове. Той категорично отрича всякакви обвинения в сексуален тормоз.


"The Notorious" не може да се отърве от проблемите със закона, откакто изкара над 100 милиона долара след битката си с Floyd Mayweather през 2017 година.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес