Зареждане

Conor McGregor обмислял да даде реванш на Jose Aldo в Рио през май

Conor McGregor обмислял да даде реванш на Jose Aldo в Рио през май
Публикувано на: Март 23, 2019 в 13:40 ч
Звездата на UFC, Conor McGregor от доста време си търси опонент и се спира на няколко имена, но все още не може да се реши. Conor изяви желание за нови битки в Khabib, Nate Diaz, Floyd, но всичко това е на приказки. Наскоро в интервю "The Notorious" сподели, че обмислял реванш с Jose Aldo в Рио на UFC 237 през май, но различни фактори попречили на битката:



Когато победиш боец с нокаут в първия рунд и то за секунди, то тогава не виждам смисъл от втора битка. Когато обаче този индивид успее да се съвземе, да се изкачи в ранглистата, да стане по-скромен и позитивен като Dustin Poirier, Max Holloway, то в такъв случай мисля, че има смисъл от реванш. Jose Aldo също записа много добри победи и навлезе в серия от 2 поредни. 

Tой имаше малко проблеми и се намираше в трудна позиция, но успя да го превъзмогне и записа победи, а сега ще се бие в Рио през  май. Обмислях да му дам реванш в Бразилия през май, но цялата тази политика и оферта за подглавна битка - развалиха нещата. Мисля, че ако той победи, то веднага става опция за реванш с мен в клетката. Да, аз го нокаутирах за 13 секунди, но ако той победи мисля, че има смисъл от реванш. 








Jose Aldo беше властелин в категория перо и нямаше загуба цели 8 години. Той влезе в клетката с McGregor преди 5 години и загуби титлата си с нокаут за 13 секунди. Загубата беше тежка за него и той допусна 2 поредни загуби от Max Holloway с нокаут, но успя да се съвземе и записа 2 поредни победи с нокаут над Moicano и Stephens. От години Aldo иска ревашн с McGregor и може би ще го получи в последната си битка за UFC, която ще се случи още тази година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес