Зареждане

Conor McGregor към Malignaggi и Khabib: Знам, че сте разорени, но поне не бъдете кучки

Conor McGregor към Malignaggi и Khabib: Знам, че сте разорени, но поне не бъдете кучки
Публикувано на: Януари 12, 2019 в 13:19 ч
Conor McGregor винаги е готов да отвърне на удара, когато някой си позволи да говори за него и да го обиди. Наскоро се появиха слухове, че той ще се бие срещу Paulie Malignaggi в боксова среща, но Malignaggi опроверга и изсипа яростни обиди към ирландеца. Khabib също използва една от запазаните реплики на Conor, за да го обиди, но той няма да остави нещата така и днес отвърна на тези разорени момчета:




Харесвам Paulie Malinaggi. Ето ви една конфронтация между нас заради снимка, която той не хареса. Да, чухте го добре заради една снимка. Казах му да не се оплаква. Не трябва да е кучка, която се оплаква. Същото казах на Khabib в края на 3-тия рунд, който беше моя рунд. Казах му, че не трябва да се опаква. Всеки рунд той се оплакваше на рефера. Той дори се оплакваше на рефера в 4-тия рунд, когато беше върху мен. Това ме обърка.

Ако някой трябваше да се оплаква на рефера, то това бях аз в първия рунд. В този рунд той ме държеше за краката 4 минути, без да прави нищо. Нямаше никаква активност. Битката си е битка и на никой не му пука. Оплакваше се на рефера като кучка. С течение на времето разбрах, че много от бойците са абсолютни кучки. Знам, че вие момчета сте разорени, но поне не бъдете разорени кучки. 







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес