Зареждане

Colby Covington: UFC ни държат бедни, за да се бием по 6 пъти в годината

Colby Covington: UFC ни държат бедни, за да се бием по 6 пъти в годината
Публикувано на: Септември 19, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR
Colby Covington продължава войната си с UFC и изсипа нови критики към организацията. Covington е бивш временен шампион и чакаше битка с Kamaru Usman през ноември, от но организацията му предложили твърде ниска оферта и той отказал. "Chaos" твърди, че UFC не искали да подобрят офертата си и го притискали да подпише или да се разкара.

В началото на август тази година Covington доминира над Robbie Lawler в битката им, която беше главна за събитието в Ню Джърси. Colby вкара над 500 удари, което е рекорд за организацията и впечатли синовете на Доналд Тръмп, които бяха в залата да го гледат. Covington изгаря от желание да се бие за титлата, но иска справедлива оферта, която от UFC не му дават, защото те искат бойците им да са бедни, за да се бият по-често:


UFC така правят своя бизнес. Използват своите тактики за тормоз. Гадно е, защото искат да те заробят с преговорите си. Те не искат да плащат на своите бойци и искат да ни държат бедни, за да се бием винаги и по 6 пъти в годината. 

UFC винаги правят обещания и вече са ми обещавали много неща. Казват, че искат да направя нещо, а след това щяли да върнат услугата и да ми метнат кокал. Това обаче никога не се случва и няма никакъв кокал. Те започват да те използват още повече следващия път. 

Няма да им позволя да се отнасят с мен като с тъпак. Ако искат да играят така, то аз няма да правя бизнес с тях. Нелепо е те да взимат 95-98% от приходите и да дават едва 2% на своите бойци. Аз съм любимия боец на американците, а те не искат да ми дадат част от своите печалби. Изкарвам им милиони, а не ми дават от тях. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес