Зареждане

Colby Covington никога няма да се бие с Nick Diaz след като 'слабакът' отказал да участва в UFC 230

Colby Covington никога няма да се бие с Nick Diaz след като 'слабакът' отказал да участва в UFC 230
Публикувано на: Ноември 20, 2018 в 08:46 ч
Според бившия шампион в полусредна категория, Colby Covington, е имало вероятност изминалото UFC 230 да бъде оглавено от него и Nick Diaz.

Diaz обаче тогава нямал желание да участва и пропуснал възможността си да се изправи срещу Chaos.

"Никакъв шанс да се бия с него. Искам да защитавам пояса си. Срещата с Nick Diaz можеше да бъде много интересна и вълнуваща. Дори президентът щеше да я гледа. Но Diaz пропусна тази възможност. Няма да си губя повече времето с него."

Nick сключи сделка с USADA, която му даде право да се състезава в Октагона и малко след това, когато на UFC им се наложи да търсят спешно бойци за водещата битка, естествено, се обърнаха към него.

В крайна сметка, възможността получиха Daniel Cormier и Derrick Lewis.

Що се отнася до Diaz, той изтърва възможността си, а Chaos вече се насочва към Tyron Woodley, с когото ще се бие евентуално на UFC 233, което ще се проведе на 26-ти януари.

"Той е слабак. Не е печелил битка от години. Със сигурност е най-слабият боец в категорията - калифорнийски тревоман. Смешка. Не искам да си губя повече времето с хора като него."

"Имам по-важни неща. Трябва да се бия с Woodley, а след това започваме с още по-големите срещи.

Nick има пред себе си възможността да се изправи срещу Jorge Masvidal на UFC 235, което се очаква да се проведе на 2-ри март. С това той ще прекъсне тригодишното си отсъствие от Октагона.

Всички предстоящи UFC събития ще се предават пряко по спортния канал Max Sport 2.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес