Зареждане

Colby Covington: Готов съм за Usman през ноември, но той прави номерата на Woodley

Colby Covington: Готов съм за Usman през ноември, но той прави номерата на Woodley
Публикувано на: Юни 15, 2019 в 09:43 ч
Colby Covington е готов да се бие за титлата в полусредна категория срещу Kamaru Usman през ноември, когато UFC ще се завърнат в Медисън Скуеър Гардън. Бившият временен шампион смята, че Usman може да бъде лишен от своята титла, защото имитирал контузии и не искал да се бие. Covington твърди, че Kamaru използва триковете на бившият шампион Tyron Woodley и си печели време, защото не искал да се бие с него:


Разбира се, че Usman може да загуби своята титла, защото не я брани. През ноември ще са минали 8 месеца, откакто той спечели титлата и не я е защитил. Колко време иска ? Usman просто бави време и опитва да преговаря, защото не иска да се бие. 

Той изпозлва тактиките на Woodley и мога да кажа, че той е втората версия на Woodley. Ще се бия през ноември за титлата, но не знам дали ще бъде срещу Usman. Той може да се раздели с пояса, за да се бия срещу Masvidal или Askren. През ноември ставам безспорен шампион. Двамата с Dana White сме най-добри приятели и съм готов да разоблича Usman в клетката.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес