Зареждане

Colby Covington: Дават ни жълти стотинки в UFC

Colby Covington: Дават ни жълти стотинки в UFC
Публикувано на: Април 5, 2019 в 00:00 ч
Colby Covington не е доволен от парите, които получават в UFC. Бившия временен шампион в полусредна категория е в лоши отношения с организацията и заплаши, че ще си тръгне. Той изсипа брутални обиди по адрес на Dana White, но двамата се разбраха и се очаква Covington да се бие срещу Kamaru Usman за титлата тази година. Наскоро Colby все участие в Last Week Tonight с John Oliver и сравни заплатите в UFC и в WWE:



Няма как да има сравнение между парите в UFC и WWE. Не мисля, че хората в WWE получават чекове за по $10,000. Там наистина им се плаща. Мисля, че там им дават най-малко $500 000 годишно. Повечето от звездите там правят по милиони на година. Продават аксесоари, което е допълнителни приходи. Сигурен съм, че имат застраховки и им дават нещо, след като се пенсионират. 

В UFC нямаме нищо от това и никой не се интересува от здравето ти. В последния ми лагер си счупих ръката и трябваше да плащам от джоба. Това няма как да се случи в WWE. В UFC ни плащат нищожни пари. Няма как да сравняваме парите в UFC и WWE, защото на нас ни дават жълти стотинки.










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес