Зареждане

Colby Covington: Ben Askren е 34-годишен девственик побеждавал самозванци

Colby Covington: Ben Askren е 34-годишен девственик побеждавал самозванци
Публикувано на: Ноември 19, 2018 в 15:23 ч
Веднага щом подписа с UFC бившия шампион на Bellator и ONE Championship, Ben Askren започна да предизвиква най-различни бойци и сред тях беше  Colby Covington. Тогава Askren каза, че иска да пребие дразнещият Covington, който няма интерес за битка с него и днес за пореден път реши да го разобличи пред феновете:


Ben Askren е 34-годишен девственик. Кой се оттегля от ММА преди да се е пробвал в UFC ? Загубеняците като Ben го правят. Пълна шега е че му пускат боец от топа, защото преди UFC той не се е бил с никой от топ 50 в света. Мисля, че е престъпление да го пускат срещу боец от топа. Askren е пълен смешник. Няма значение какви постижения има в борбата, защото тук в UFC е различно. Няма как да лежиш на стари лаври от миналото. Той говори доста и това е забавно, защото ще претърпи най-голямото падение в кариерата си. 

10 от 10 човека не познават бойците с които се е бил. В Азия му даваха бойиц, които той да побеждава. Там той успя да направи статистика срещу аматьори. Борбата няма да му помогне тук в UFC и той идва, защото знае, че ще победя Woodley и после той ще опита да отмъщава. Трябва да се докажеш и да запишеш няколко победи, а не да лежиш да стари лаври и заради тях да чакаш битки срещу бойци от топа и да пререждаш другите. Ти си 34-годишен девственик и скоро ще бъдеш разобличен.

Вече виждам как Robbie Lawler успява да запише една от последните си победи срещу Askren. Lawler е към края на кариерата си и е поел най-много удари в главата от всички бойци в историята на UFC. Смятам обаче, че ще видим още една победа от него над Askren. 


Съгласни ли сте с изказването на Covington или Askren ще е фактор в категорията ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес