Зареждане

Cody Garbrandt: Записвам една победа и получавам шанс срещу Cejudo

Cody Garbrandt: Записвам една победа и получавам шанс срещу Cejudo
Публикувано на: Септември 15, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR 
Бившият шампион в категория петел Cody Garbrandt изгря бързо в UFC, но неговия залез също беше бърз. Cody дебютира през 2015 година в UFC и в края на 2016 година вече беше в серия от 5 поредни победи и получи шанс за титлата срещу Dominick Cruz. "No Love" успя да доминира в битката им и спечели титлата в категорията.

Garbrandt я заложи срещу TJ Dillashaw в края на 2017 година и я загуби с нокаут във втория рунд. Cody инкасира първа загуба в ММА и тя прекъсна серията му от 11 поредни победи. Година по-късно той получи незабавен реванш, но този път нокаута беше в първия рунд и това коренно го промени като боец.

Cody се завърна в клетката през март тази година и започна да влиза в необмислени размени на удари с Pedro Munhoz и отново беше нокаутиран, с което навлезе в серия от 3 поредни загуби и без победа вече 3 години. Сега той се възстановява след контузия и вярва, че е на една победа разстояние от нов шанс за титлата срещу двойният шампион Henry Cejudo:


Записвам една победа и се бия с Henry за титлата. Вече бях на върха на планината и сега ще се върна обратно. Вярвам, че съм най-добрия в света и трябва да го докажеш. Винаги съм аз срещу себе си, а опонента ми няма значение. Ако съм наред със себе си и в мир със себе си, то тогава моя опонент ще има лоша вечер в клетката.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес