Зареждане

Cody Garbrandt се завръща през ноември

Cody Garbrandt се завръща през ноември
Публикувано на: Юли 15, 2019 в 00:00 ч
Бившият шампион в категория петел Cody Garbrandt навлезе в серия от 3 поредни загуби с нокаут и определено нещата не изглеждат добре за него. Той беше непобеден и постигна най-голямата си победа над Dominick Cruz през 2016 година, която го направи шампион. Cody инкасира две поредни загуби от TJ Dillashaw, който е негов върл враг и нещо се пречупи в Garbradnt след тези загуби. В своята последна битка Garbrandt влезе в безумна размяна на удари с Pedro Munhoz и отново беше нокаутиран. Cody вече е здрав и иска да се завърне през ноември срещу боец от топ 5 на категорията:


Всеки боец от топ 5 на категорията може да си го получи. Харесвам такива битки. Може дори да има реванш с Dominick Cruz. Той не се е бил от първата ни битка и има доста контузии. В категорията има бойци като Assuncao и дори руското хлапе Petr Yan. 

Има много момчета на върха в категорията, с които искам да се бия. Вярвам, че съм най-добрия в света и в ММА една победа може да изтрие всичко в миналото. Нямам търпение да се върна и да покажа уменията си. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес