Зареждане

Clay Guida нанесе седма поредна загуба на BJ Penn

Clay Guida нанесе седма поредна загуба на BJ Penn
Публикувано на: Май 12, 2019 в 03:32 ч
Clay Guida и BJ Penn споделиха клетката в първата битка от прелимите на събитието UFC 237, което се провежда в Рио де Жанейро. Легендарния бивш шампион в две категории BJ Penn показа добра игра в първия рунд, като взе центъра и се опита да подлага под напрежение Guida, който започна да обработва водещия крак на "Prodigy". Двамата си размениха добри попадения в този първи рунд, който беше доста равностоен. Втория и третия рунд протекоха изцяло под диктовката на Guida, който показа страхотно кардио за разлика от Penn. Guida му вкара почти два пъти повече удари в тези рундове, а в третия дори го свали на земята със силен удар, но не успя да го приключи.


Clay го нараняваше сериозно в третия рунд, но вместо да търси нокаут, той реши да заложи на граплинг и така срещата приключи и стигна до решение, което беше единодушна победа за Guida - (29-28, 29-28, 29-27).
Това е първа победа за Clay тази година и той отново е на пътя на победата, след като идваше със загуба от Charles Oliveira. BJ Penn от своя страна навлиза в серия от 7 поредни загуби и вече е рекордьор с най-дълга серия от загуби в историята на UFC.














Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес