Зареждане

Chris Weidman: Винаги съм вярвал, че мога да победя Jon Jones

Chris Weidman: Винаги съм вярвал, че мога да победя Jon Jones
Публикувано на: Октомври 17, 2019 в 06:00 ч
Chris Weidman се качва в полутежка категория и е готов да я превземе. Той среща трудно изпитание в първата си битка и ще опита да нанесе първа загуба на Dominick Reyes. Двамата ще мерят сили този уикенд в главната битка на събитието в Бостън. Weidman има златен шанс да пробие в топ 5 на полутежка категория, защото неговия опонент заема 4-тото място в ранглистата.

Бившия шампион в средна категория вярва, че може да победи шампионът Jon Jones и твърди, че победата този уикенд ще му спечели битка с него. "Bones" вече е побеждавал повечето бойци в категорията и няма много претенденти за него. Това ще бъде предимство за Chris и той вярва, че ще победи в шампионска среща с шампиона, който в последно време не изглеждал непобедим:


Да, мисля, че победата в тази битка може да ми спечели битка за титлата с Jones. Имах доста успехи в миналото и победа над боец, който е номер 4 в категорията ще ме приближи до титлата. Jones вече е срещал повечето бойци в тази категория. Jon е побеждавал повечето от тях и защо да не се бия с него. 

Adesanya стана шампион и звезда и сега мисля, че Jones опитва да го примами в полутежка категория. Това е доста добра битка за него. Най-вероятно ще им разваля плановете. Винаги съм вярвал, че имам способностите, за да победя Jones. Винаги съм си представял, че ще защитя титлата си, а след това ще я оставя и ще се кача за битка с него, за да го победя. 

Очевидно това не се случи, но сега има нов план. В последните си битки той изглежда като боец, който може да бъде победен. Мисля, че ключът към победа срещу него е борбата. Мисля, че боец като мен с борба и джиу-джитсу ще бъде проблем за него. Cormier беше такъв боец, но е по-нисък и имаше недостатъци в обхвата. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес