Зареждане

Chris Weidman чувства, че има предимство в стойка пред Dominick Reyes

Chris Weidman чувства, че има предимство в стойка пред Dominick Reyes
Публикувано на: Октомври 17, 2019 в 06:00 ч
Бившият шампион в средна категория Chris Weidman се качва при големите в полутежка категория и ще се бие срещу непобеден съперник в лицето на Dominick Reyes. Двамата ще се бият в главната битка на UFC on ESPN 6, което ще се проведе този уикенд в Бостън. "The All-American" си е поставил големи цели и иска да стане шампион в категорията.

Той не се представя много добре в последните години и губи 3 от последните си 4 битки, като всички загуби са с нокаут. Weidman е с рекорд 14-4 в ММА и се надява този уикенд да започне добре своя дебют в полутежка категория. Chris смята, че има предимство в стойка пред своя опонент и е категоричен, че ще отправи послание към всички в категорията. Ето какво сподели още за своя дебют Chris пред The Schmo:


Чувствам се по-здрав отвсякога и вече не убивам себе си в опити да вляза в категорията. Това е причината да сменя категорията. Искам тялото ми да бъде здраво. Почти не свалям никакви килограми. Ще отправя послание този уикенд. Не се интересувам от това, което говорят хората. 

Ще се движа напред в битката и мисля, че имам предимство в стойка пред Reyes. За жалост на Dominick аз притежавам борба и джиу-джитсу, каквито той никога не е виждал. Много неща се променят в страйкинга, когато трябва да се притесняваш от събаряне. 

Той ще трябва да се притеснява, защото досега не е изпитвал нещо такова. Мисля, че имам предимство в бокса и движението. Целта ми е да отправя сериозно послание към всички в полутежка категория. Искам да се бия с Jones и да спечеля титлата. Бъдете готови за този уикенд, защото ще отправя послание. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес