Зареждане

Чокагян няма да залага на атрактивна игра, с която да загуби от Шевченко

Чокагян няма да залага на атрактивна игра, с която да загуби от Шевченко
Публикувано на: Януари 31, 2020 в 16:13 ч
Кейтлин Чокагян се готви за здрава битка с шампионката в категория муха Валентина Шевченко. Двете ще се бият в подглавната среща на UFC 247, което ще се проведе на 8-ми февруари в Тексас. Чокагян е с рекорд 13-2 в ММА и се намира в серия от 2 поредни победи с решение. Тя не се слави с атрактивна игра в клетката и не смята да рискува срещу Шевченко.

Кейтлин печели само 3 победи с приключване и все още никой не е успял да я приключи в октагона. Тя има голям шанс пред себе си и няма да залага на луди изпълнения, с които да загуби. Чокагян смята, че битката между двете ще стигне до решение, което ще бъде отсъдено в нейна полза. Ето какво сподели още "Blonde Fighter" в интервю:


Няма да вляза в клетката и да правя някакви луди и атрактивни неща, след които да загубя. Не се интересувам от това дали феновете ме мислят за атрактивна. Те не ми плащат сметките. Ако загубя, то тогава няма да получа пълен чек. Това не ме интересува и за мен най-важното е победата. 

Смятам, че биткатa ще е здрава и ще приключи с решение. Мисля, че моето кардио ще бъде фактор, особено ако се стигне до финалните рундове. Мисля, че ще победя с решение, ако се стигне до него. Мога да победя и със събмишън. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес