Зареждане

Чимаев за Уитакър: Съжалявам, че ще го бия! Нямам равен в UFC

Чимаев за Уитакър: Съжалявам, че ще го бия! Нямам равен в UFC
Публикувано на: Август 8, 2024 в 20:00 ч
Хамзат Чимаев започна подготовка за пренасочения двубой с Робърт Уитакър, където евентуална победа трябва да му осигури битка за титлата. "Borz" няма голяма активност в клетката, но устата му в социалните мрежи не се спира. Той знае, че трябва да продължи да привлича вниманието и да държи феновете в напрежение.

Чимаев трябваше да се бие с Уитакър през юни в Рияд, но се разболя и отпадна от срещата. Робърт остана на събитието и нокаутира Икрам Алискеров, който влезе с кратко предизвестие. Уитакър се надяваше, че ще получи шанс за титлата, но вместо това UFC му пренасочиха битката с чеченеца.

Двамата ще се бият през октомври на UFC 308 в Абу Даби. Хамзат признава, че Уитакър е добър човек, но за съжаление ще трябва да го бие.

„Роб е страхотен човек, що се отнася до човешката страна. Наистина няма от какво да се оплача в това отношение. За съжаление той ще се изправи срещу мен и дори да съжалявам, че го бия, нямам избор. Още два мача и ще бъда шампион. 

Никой не достига моето ниво. Със сигурност не някой боец от UFC. Конкуренцията тук е наистина слаба.“, каза Чимаев по време на разговор с фенове в своя акаунт в Инстаграм.

От щаба на Уитакър се съмняват, че битката ще се случи. Те очакват ново оттегляне от чеченеца и битка с друг боец, който да го замести. Ще успее ли Чимаев да бие Уитакър ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес