Зареждане

Чимаев сравни Джералд Мершарт с Артьом Лобов

Чимаев сравни Джералд Мершарт с Артьом Лобов
Публикувано на: Септември 13, 2020 в 04:00 ч
Хамзат Чимаев не е впечатлен от своя бъдещ съперник. 26-годишния боец влиза в клетката следващия уикенд, за да мери сили с опитен ветеран в лицето на Джералд Мершарт. Битката им ще бъде в средна категория и ще се проведе в института на UFC в Лас Вегас. Непобедения чеченец е събрал доста погледи върху себе си и няма право на грешка.

Той ще заложи непобедената си серия от 8 поредни победи с приключване срещу боец, който има близо 50 битки в ММА. Мершарт прикючва 29 от своите съперници, но Чимаев не се притеснява и смята, че Джералд е като Артьом Лобов и реди победите със загуби. Ето какво още сподели Чимаев:

Гледах последната битка на Мершарт. По мое мнение той беше нокаутиран в нея. Да видим какво ще стане. Не вярвам в опита. Ако човек иска да се бие, опитът няма значение, просто трябва да си свършите работата. Дори да имаше сто битки, нищо нямаше да се промени. Рекордът на Мершарт в ММА е почти като този на Артьом Лобов, победите се редуват с поражения. 

Не съм горд с моите победи. Това е моята работа и го приемам като работа. Ако искам да се гордея с нещо, то тогава ще направя добро на майка ми и ще съм горд с това. Какво има да се гордееш в боевете ? Не може да се гордееш с това, че си пребил някого. Не мисля, че е хубаво.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес