Зареждане

Чимаев към Кадиров: Мой лидер, съжалявам, че не те зарадвах с победа

Чимаев към Кадиров: Мой лидер, съжалявам, че не те зарадвах с победа
Публикувано на: Юни 20, 2024 в 02:00 ч
Хамзат Чимаев искаше да покаже на лидера си какъв велик боец е и да се доближи до титлата на UFC в средна категория. Здравето му обаче го отказа.

Чимаев е едно от най-големите имена в UFC, но той имаше нещастието да не е здрав от края на 2020 година. Доказателство за това са шестте отменени дуела от негова страна, а последната отмяна отново дойде в най-лошия момент.

Този уикенд Чимаев трябваше да се бие с Робърт Уитакър в средна категория. Битката им щеше да излъчи претендент за титлата. Това беше голяма битка, защото щеше да оглави дебюта на UFC в Рияд, Саудитска Арабия. Сега Икрам Алискеров получи шанс срещу Уитакър.

Чимаев от своя страна ще се възстановява няколко месеца. Той е разочарован от това, но обеща на Рамзан Кадиров, че ще се завърне:

„Братя и сестри мои, наистина съжалявам, че няма да ме видите да се бия този уикенд. Очаквах с нетърпение този мач и дадох всичко от себе си, за да вляза в него. Но Аллах имаше други планове за мен. Братко Кадиров, мой лидер, съжалявам, че не успях да донеса победата, която очакваше с нетърпение. Ще оправя нещата. 

Веднага щом мога, ще се върна по-силен и ще напомня на всички тези хора кой е истинският 'Borz'. (думата „Borz“ се превежда като „вълк“ на чеченски, което е езикът на родината на Чимаев).“, каза Хамзат.

Ще успее ли Чимаев да стигне до титлата в UFC ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес