Зареждане

Чимаев готов за битка с Диаз: Ще видим кой е по-големия гангстер

Чимаев готов за битка с Диаз: Ще видим кой е по-големия гангстер
Публикувано на: Април 28, 2021 в 00:00 ч
Минаха години откакто Ник Диаз се би за последно в UFC, но може би ще го видим отново в клетката скоро. Дейна Уайт сподели, че боецът е сериозен в намерението си за завръщане.

"Ник иска да се бие," каза Уайт след UFC 261. "Ще видим как ще се развият нещата. Той чака обаждане от моя страна. Ще говоря с него."

Диаз се включва точно на време, тъй като организацията търси голямо име, което да изправи срещу новата си звезда - Хамзат Чимаев. Според Дейна Уайт този двубой може да се случи, а относно самия Чиамев - няма нужда да го питаме.

Но ако все пак се чудите...

"Искам да се бия с него," сподели Чимаев. "Това ще бъде добре. Гледах негови двубои, когато бях хлапе, а сега мога да се бия с него. Перфектно. Харесва ми. Нека видим кой е истински гангстер. Той е истински бандит в този спорт, но ще видим."


"Това е ММА, това е спорт. Кой е гангстера тук? Хората се избиват. В тази игра може и да е гангстер. Но аз съм израснал във война, човече. Така че ми е смешно, когато някой се прави на гангстер. Не, виждал съм толкова много неща в живота си. За мен никой не е гангстер."

Планът пред Чимаев е завръщане през август, след като вече се възстанови от преболедуване на COVID-19.

"Завръщам се и искам да убия някого, да смажа някого. Сега Диаз е пред мен. Може да се изправя срещу двамата братя. Ще видим кой е истински гангстер. Чеченските гангстери са по-добри от стоктънските."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес