Зареждане

Chi Lewis-Parry: Ще убия Jon Jones в кикбокс среща

Chi Lewis-Parry: Ще убия Jon Jones в кикбокс среща
Публикувано на: Юли 13, 2019 в 18:35 ч
Непобедения в ММА Chi-Lewis Parry вярва, че може да убие Jon Jones, ако двамата се бият по правилата на кикбокса. Parry е бивш боец на GLORY, който успя да запише 5 битки под банера им, като спечели 4 с нокаут и загуби 1 с нокаут. Chi-Lewis е с рекорд 8-0-2 в ММА и 8-1 в кикбокс. Двамата с Jones има вражда от години и няколко пъти се спречкват, като последния път беше в Англия през май. Parry все още не е забравил за "Bones" и вярва, че може да го победи:


Искам да изясня едно нещо и това е, че двамата не се засякохме случайно в Англия. Истината е, че аз отидох да го търся. Не беше просто една случайна среща. Не съм луд и няма да ви кажа, че съм по-добър ММА боец от него, защото не съм. Определено не съм по-добър, защото той умее да се бори и притежава страхотен граплинг. 

Jones може да ме победи на земята, но ако се бием в стойка, то аз ще го убия. Той ще умре, ако се съгласи на битка по правилата на кикбокса с мен. Ще спечеля 10 от 10 битки срещу него в стойка. Мисля, че това е реалността. Има много бойци, които ще го победят в стойка.


Преди седмица Parry се завърна в ММА и потроши лицето на Mahmoud Hassan само за 8 секунди, с което стана шампион в тежка категория на UAE Warriors.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес