Зареждане

Чарлз Оливейра: Макгрегър ми бяга

Чарлз Оливейра: Макгрегър ми бяга
Публикувано на: Юни 7, 2023 в 16:15 ч
Чарлз Оливейра смята, че Конър Макгрегър се страхува да се бие с него.

Оливейра ще се завърне в октагона в главното събитие на UFC 289 срещу Бенеил Дариуш. Това е първият двубой на бразилеца, откакто през октомври претърпя загуба със събмишън от Ислам Махачев за титлата в лека категория. За Оливейра беше разочароващ резултат да не бъде повече шампион, но след загубата той смяташе, че все още може да получи голям двубой и спомена Макгрегър като възможност.

Макгрегър обаче е треньор на TUF 31 срещу Майкъл Чандлър и двамата трябва да се бият по-късно тази година, което е разочароващо за Оливейра.

"Всички знаят, че Конър ме избягва", казва Оливейра пред Sports Illustrated. "Битката му срещу Чандлър ще бъде страхотна, но всички могат да потвърдят, че той ме избягва. Лично аз смятам, че Чандлър ще победи. Конър е много стратегически настроен и може да се бие - но няма да се бие с мен."

Въпреки че Чарлз Оливейра смята, че Конър Макгрегър го избягва, той не се притеснява за това, тъй като е съсредоточен върху мача си срещу Бенеил Дариуш на UFC 289. В навечерието на схватката Дариуш заяви, че ще доминира над Оливейра, което според бившия шампион е очевидна грешка.

"Дариуш е страхотен боец. Той е един от най-добрите в света. Ако си мисли, че ще доминира над мен, то той греши. Аз ще бъда този, който ще си тръгне с вдигната ръка", заяви Оливейра.

Ако Чарлз Оливейра наистина победи Бенил Дариуш на UFC 289, той очаква да получи шанс за титлата и да си уреди реванш с Ислам Махачев. Той знае, че през октомври миналата година не се е биел според възможностите си, но казва, че тази загуба го е накарала да бъде гладен да си върне титлата.

"Вече не съм шампион, това променя всичко. Събуждам се рано, оставам до късно и мисля за това как да си върна пояса. Винаги мисля за него. Да си върна пояса, това е моят фокус", заключи Оливейра. "Това е моята цел. При добро представяне в събота ще се боря за титлата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес