Зареждане

Charles Oliveira: Искам 5 или повече битки тази година

Charles Oliveira: Искам 5 или повече битки тази година
Публикувано на: Януари 31, 2019 в 03:07 ч
Charles Oliveira иска да се бие възможно най-много пъти тази година. Той е в серия от 3 поредни победи със събмишън и е рекордьор по победи със събмишън в UFC като има цели 12 такива. Charles се завръща този уикенд срещу David Teymur на събитието във Форталеза и иска да се бие 5 или повече пъти тази година:



Искам да продължа с този ритъм. Това искам от UFC и вече съм се разбрал с моя екип. Ще продължа да побеждавам бързо със събмишън и ако нямам контузии ще се бия още доста тази година. Миналата година се бих 3 пъти, а сега искам 4, 5 или дори повече битки тази година. Сега вече съм нов Charles. Казвам го вече доста пъти, но хората не вярват, че съм нов боец и идва нова ера.


 Не съм спирал да тренирам и да се готвя за битки. Искам да се бия срещу най-коравите в категорията. Искам да се тествам всеки път в клетката. Това е битка, в която ще покажа моите умения в стойка и на земя. Искам опоненти, които ще ме приближат до целта ми, която е титлата. Побеждавам този уикенд и ще вляза в топ 15.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес