Зареждане

Чък Лидел готов за битка с Джейк Пол: Той няма шанс!

Чък Лидел готов за битка с Джейк Пол: Той няма шанс!
Публикувано на: Януари 18, 2023 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC в полутежка категория, Чък Лидел, остава оттеглил се от активни състезания след катастрофалното завръщане срещу Тито Ортиз през ноември 2018 г., но твърди, че ако се появи потенциален мач с непобедения боксьор Джейк Пол, той би обмислил дали да него приеме.

Лидел, който навърши 53 години миналия месец, в момента може да се похвали с професионална статистика от 21-9 в смесените бойни изкуства, претърпявайки четири последователни загуби с нокаут от Рашад Еванс, Маурисио Руа, Рич Франклин и споменатия по-горе Ортис преди края на кариерата си .

"The Iceman" е една от най-разпознаваемите фигури в историята на смесените бойни изкуства – особено при старта на спорта от първите му години. Лидел твърди че YouTuber-ът, превърнал се в професионален боксьор, Пол не би имал шанс с него, ако трябваше двамата да се бият.

„Разбира се, ММА? Ако Джейк Пол иска да се бие с мен в MMA сега,” каза Чък Лидел. „Ще се съглася с това. Той обаче не иска да се бие с мен. Това е нормално. Пожелавам му успех.

Пенсиониран съм, на 53 съм, човече“, каза Чък Лидел. "Хайде, де. Но въпреки това той няма шанс. Със сигурност бих подписал договор за такава битка. Ако предложи достатъчно пари, разбира се."


Роденият в Охайо, Пол, може да се похвали със статистика 6-0 в професионален бокс, за последно участва в събитие през октомври миналата година срещу бившия шампион на UFC в средна категория, Андерсън Силва, побеждавайки бразилеца с единодушно решение.

Пол също има победи с нокаут над бившия носител на титлата в полусредна категория на UFC, Тайрън Уудли, и бившия шампион на ONE Championship и Bellator MMA, Бен Аскрен.

Последната победа на Чък Лидел в октагона дойде през 2007 г. срещу Вандерлей Силва. Тогава Лидел победи бившия шампион на Pride FC в на UFC 79 със съдийско решение.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес