Зареждане

Chael Sonnen: Оттеглих се, защото използвах всичката си издръжливост

Chael Sonnen: Оттеглих се, защото използвах всичката си издръжливост
Публикувано на: Юни 16, 2019 в 07:30 ч
Chael Sonnen реши да се оттегли от ММА, след като загуби с нокаут от Lyoto Machida на Bellator 222 в Медисън Скуеър Гардън. Sonnen отнесе брутални ритници от Machida, както и две летящи колена. “The American Gangster” обяви след загубата, че приключва с ММА и в интервю реши да сподели какви са причините, които го карат да вземе това решение:


Не, не бях планирал да се оттеглям. Мислех, че ще успея да победя, а след това щях да предизвикам Ryan Bader. Всичко вървеше по план за мен, но в крайна сметка се провалих. Не, не съжалявам заради това, което се случи. Това беше битка, която щеше да определи безспорен претендент и беше добра възможност. Сега явно е ред на на някой друг. 

В този спорт трябва да си издръжлив, а аз чувства, че вече използвах всичката си издръжливост. Загубих психически в моята игра, както и в неговата игра с тези летящи колена и какво ли още не. Преди бях по-корав и имах повече желание за победа. Чувствам, че изстрелях последния си курушим. Нямах нужното желание и сега е време да продължа напред.


Sonnen спира на 42 години с рекорд 31–17–1 и в серия от 2 поредни загуби с нокаут.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес