Зареждане

Chael Sonnen очаква срещи с Fedor Emilianenko и Rory MacDonald

Chael Sonnen очаква срещи с Fedor Emilianenko и Rory MacDonald
Публикувано на: Октомври 30, 2017 в 15:00 ч
 
 Въпреки че добилата популярност среща с Chuck Liddell няма да се състои, Chael Sonnen все пак разполага с интересни възможности в клетката на Bellator. Двама от най-интересните бойци, срещу които може да се изправи са легендата в тежка категория Fedor Emelianenko и претендетът за титлата на UFC в полусредна категория Rory MacDonald. Явно е, че Sonnen очаква и двете срещи да станат реалност.
 
"Трудно ми е да повярвам, че двубой с Fedor не би се състоял. Нямаме голяма разлика в теглото, въпреки че някои хора продължават да ме убеждават да не се изправям срещу него, защото бил прекалено голям. Говорим за някакви 10 килограма разлика, реално погледнато. Когато започнах да се състезавам, нямахме кантари. Никога не ме е интересувало колко тежи опонента ми. Разбира се, понякога размерът е от значение, но 10 килограма не са кой знае какво."
 
Имайки предвид, че Rory MacDonald неколкократно е загатвал за плановете си да се бие в средна категория, Sonnen също предвижда и среща с него.
 
"Сигурен съм, че рано или късно ще ми се наложи да го ступам. Всъщност, когато дойдох в Bellator, едно от първите неща, които направих, беше да попитам Scott Coker дали се интересува от двубой между мен и Rory, като не му отне много време да се съгласи."
 
"Има голяма вероятност да се срещнем с Rory. И това ми харесва в Bellator - бойците могат да се местят между категориите. Гледам, че и в UFC започнаха да го правят."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес